Δεύτερο Open Coffee στην Καλαμάτα

Δεύτερο Open Coffee στην Καλαμάτα

Μετά το πρώτο επιτυχημένο Open Coffee της Καλαμάτας, σειρά έχει το νέο με εκλεκτούς μάλιστα ομιλητές.
Ακολουθεί η πρόσκληση για αυτή την ενδιαφέρουσα συνάντηση.
 
Startup με άρωμα Καλαμάτας αυτή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Luna Lounge στο κέντρο της πόλης μας! Πέρα από το απαραίτητο networking, όσοι βρεθούν μαζί μας θα μπορέσουν να δουν 4 startup που ξεκίνησαν από Καλαματιανούς και συνεχώς μεγαλώνουν και αναπτύσσονται.
Συγκεκριμένα θα μας μιλήσουν:
•    Ο Γρηγόρης Ζωντανός, συνιδρυτής του Locish, για την ταξιδιωτική εφαρμογή που έχει χρήστες σε όλο τον πλανήτη και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στους ταξιδιώτες να ζήσουν εμπειρίες με τη βοήθεια ντόπιων χρηστών.
•    Η Στέλλα Τσάλα και ο Κωνσταντίνος Κοκορόγιαννης, ιδρυτές του site με τις περισσότερες καταχωρημένες συνταγές στην Ελλάδα “Οι συνταγές της παρέας” θα μας μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και τον τρόπο που έχουν στήσει το πιο επιτυχημένο site στο είδος του.
•    Ο Γιάννης Βεργινάδης, συνιδρυτής του Peekintoo,  μια εφαρμογή μέσα από την οποία μπορείς να βλέπεις σύντομα βίντεο από κάθε γωνιά του κόσμου.
•    Η ομάδα του dikaiologitika.gr θα μας δώσει μία γεύση από το γρήγορα αναπτυσσόμενο site τους που έχει ως στόχο να καλύψει το κενό ανάμεσα στη γραφειοκρατία και το διαδίκτυο.
 
Οι πρώτοι καφέδες θα αρχίσουν στις 19.00, οι παρουσιάσεις στις 20.00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το networking και τα πηγαδάκια ως τα μεσάνυχτα. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Περισσότερα θα βρείτε και στο σχετικό facebook event. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!
 
Δείτε εδώ τι έγινε στο πρώτο open coffee