Ολοκληρώνεται το 1ο Πανόραμα Ντοκιμαντέρ “Τεκμηρίωσης” στην Καλαμάτα

Ολοκληρώνεται το 1ο Πανόραμα Ντοκιμαντέρ “Τεκμηρίωσης” στην Καλαμάτα

Με ταινίες από το πρωί μέχρι το βράδυ 

Από νωρίς το πρωί, με την εκπαιδευτική του ζώνη, μέχρι αργά το βράδυ, με τα μουσικά του ντοκιμαντέρ, το 1ο Πανόραμα Ντοκιμαντέρ «Τεκμηρίωσις» συνεχίζει να παρουσιάζει στο κοινό ταινίες με ενδιαφέρον, που αφορούν σε πολλές παραμέτρους της ζωής. Ως γνωστόν, δε, ολοκληρώνεται αύριο.
Καθένας μπορεί να παρακολουθήσει αξιόλογες παραγωγές, αλλά και να μετάσχει στις συζητήσεις και στις παράλληλες εκδηλώσεις του Πανοράματος, που φέτος για πρώτη φορά άνοιξε τις πύλες του, στο αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ στην Καλαμάτα.
Το 1ο Πανόραμα Ντοκιμαντέρ, με πλούσιο πρόγραμμα και δωρεάν είσοδο για όλους, παράλληλες εκδηλώσεις και ένα workshop, διοργανώνουν οι πολιτιστικοί φορείς της Καλαμάτας Πολιτιστικός Αντίλογος, Φεστιβάλ Μηδέν, Νέα Κινηματογραφική Λέσχη και Καλλιτεχνικό Στέκι, ενώ ο Δήμος Καλαμάτας υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία ηθικά, οργανωτικά και οικονομικά. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η Τζίνα Πετροπούλου, παραγωγός ντοκιμαντέρ.
Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί, στις 11.00, έχει προγραμματισθεί συζήτηση με θέμα «Επιστημονικό ντοκιμαντέρ», με τον Π. Κυριακουλάκο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Κέντρου Κοινωνίας, Επιστήμης και Τέχνης (CAID).
Παρακολουθήστε τα νέα για το 1ο Πανόραμα Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας «Τεκμηρίωσις» στον ιστότοπο: http://www.kalamatadocfestival.gr/ και στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/kalamatadocfestival.