Με την “ψυχή στο στόμα” και ανατροπή η Καλαμάτα 3-1 τον Άρη Αιτωλικού (φωτογραφίες & βίντεο)

Με την “ψυχή στο στόμα” και ανατροπή η Καλαμάτα 3-1 τον Άρη Αιτωλικού (φωτογραφίες & βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι απαγορευμένο για καρδιακούς εξελίχθηκε , το θεωρητικά εύκολο ματς για την Καλαμάτα πριν την έναρξη του , απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο Άρη Αιτωλικού.
Η τοπική μας ομάδα ξεκίνησε πολύ νωθρά την αναμέτρηση και σπατάλησε με τη φλύαρη υπεροχή της ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως ο Άρης Αιτωλικού στις λίγες αντεπιθέσεις του , είχε δείξει από το πρώτο μέρος το πόσο επικίνδυνος είναι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Μαύρη Θύελλα να πιέζει ασφυκτικά την ομάδα του Άρη και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού , ο Άρης Αιτωλικού , σε μία αντεπίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το Μακρή στο 65ο λεπτό και να “παγώσει” το γήπεδο της παραλίας. Μουρμούρες και δικαιολογημένες αποδοκιμασίες είχαμε στη συνέχεια από τον κόσμο που έβλεπε την ομάδα να οδηγείται σε μια απρόσμενη “γκέλα”. Στο 80ο λεπτό τα αίματα στην κερκίδα άναψαν εναντίων των διαιτητικών αποφάσεων και ένα αντικείμενο που έπεσε δίπλα στον επόπτη της αναμέτρησης , ήταν η αφορμή για να διακοπή ο αγώνας για μερικά λεπτά. Με την έναρξη και πάλι του παιχνιδιού ο Ηλιόπουλος ύστερα από φάουλ του Καραχάλιου , που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι , έφερε με κεφαλιά το ματς στα ίσια στο 84ο λεπτό. Το παιχνίδι από αυτό το σημείο και μετά πήρε “φωτιά” με τη Μαύρη Θύελλα να πιέζει ασφυκτικά και να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 92ο λεπτό ο Αθανασόπουλος σκόραρε αλλά καταλογίστηκε οφ σάιντ. Έτσι στο 95ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Καραχάλιου , ο Καντούτσης με κεφαλιά έκανε το 2-1 , λυτρώνοντας τον κόσμο στις κερκίδες και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Δυο λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-1 , γκολ που αφιέρωσε στον πατέρα του που έχασε ξαφνικά την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με τα δυο γκολ στις καθυστερήσεις η Καλαμάτα απέφυγε την γκέλα που θα έβαζε “ταφόπλακα” στα όποια όνειρα της για την πρώτη θέση και σίγουρα θα δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στην ομάδα. Πάντως καλό είναι άπαντες στην ομάδα να παραδειγματιστούν από τη σημερινή εμφάνιση , που τελικώς δεν στοίχισε , ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Τέλος αξίζει ειδική μνεία στον Αλέκο Καραχάλιο που μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για τον ίδιο και το χαμό του πατέρα του, έδωσε το παρών , αγωνίστηκε ως αλλαγή και η παρουσία του ήταν καταλυτική για να γυρίσει η ομάδα αυτό το παιχνίδι καθώς τα 2 πρώτα γκολ πέρασαν από τα πόδια του ενώ το σκόραρε ο ίδιος το 3ο. 


Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραχάλιος κάνει το 3-1 για την τοπική μας ομάδα 

Γκοοοοοοολ ο Καντούτση στο 94ο λέπτο κάνει το 2-1 για την Μαύρη Θύελλα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Γκολ του Αθανασόπουλου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αλλά ο διαιτητής τον σημειώνει σε θέση οφ σαιντ 

Με κεφαλιά του Ηλιόπουλου η Καλαμάτα ισοφαρίζει σε 1-1 στο 84ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου 

Διεκόπή για περίπου 2 λεπτά η αναμέτρηση όταν οι οπαδοί της Καλαμάτας πέταξαν αντικείμενο στον επόπτη του αγώνα. 

Αποδοκιμασίες προς τους παίκτες της Καλαμάτας από τους οπαδούς της ομάδας. 

Σοκ στο ΄65 για την Καλαμάτα όταν σε μια αντεπίθεση ο Άρης Αιτωλικού με τον Μακρή ανοίγει το σκορ και κάνει το 0-1 ! 

Ξεκίνησε το 2ο μέρος της αναμέτρησης με την Καλαμάτα να πιέζει από τα πρώτα λεπτά την εστία του Άρη Αιτωλικού

Ημίχρονο στην παραλία με τις δυο ομάδες ισόπαλες στο 0-0. Ένα κακό πρώτο μέρος με την τοπική μας ομάδα να έχει μια φλύαρη υπεροχή ,χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει τις σπουδαίες ευκαιρίες που θα τη φέρουν στο γκολ. 

Την αναμέτρηση παρακολουθούν περίπου 600 άτομα. 

Ξεκίνησε πριν από 15 λεπτά η αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο της παραλιάς μεταξύ της Καλαμάτας και του Άρη Αιτωλικού , χωρίς καμία σπουδαία φάση στα πρώτα λεπτά . 

Καλαμάτα: Κολοβούρης, Τσόπελας, Λιόλιος, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Μπελεβέτης ,Μαρτίνος, Ηλιόπουλος,Σκόνδρας, Ζαχαρόπουλος και Καλαντζής

Άρης Αιτωλικου: Ρόκκος, Μακρής, Χονδρογιάννης. Σωτηρόπουλος, Γαβρίνης, Μπερερής, Καβαλιέρης, Παλιάτσας,Τουρλιδάς και Γρηγοριάδης

http://youtu.be/wL0VYcrENRU

http://youtu.be/IPtA0crPL5M