Ραντεβού με τους φακούς μας στις 8 στην κεντρική πλατεία…

Ραντεβού με τους φακούς μας στις 8 στην κεντρική πλατεία…

Οι αρχικοί δισταγμοί για το αν θα έχει ανταπόκριση το 1o Night Run Καλαμάτας του Μεσσηνιακού κατέληξαν στην αγωνία των διοργανωτών για το αν θα υπάρχουν τελικά αρκετοί φακοί (κεφαλής) για να καλύψουν την πρωτοφανή ζήτηση! Μέχρι χθες το βράδυ οι συμμετοχές είχαν φτάσει τις 1.100, ενώ αναμένονται κι άλλες της «τελευταίας στιγμής» πριν την αποψινή εκκίνηση. Το νυχτερινό και φωτεινό κύμα των δρομέων θα συγκεντρωθεί στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, ενώ μισή ώρα αργότερα θα δοθεί το σύνθημα της εκκίνησης, αρχικά για τη διαδρομή των 2 χλμ. και μετά για τα 5 χλμ.
Μικροί και μεγάλοι είναι έτοιμοι να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, ενώ εξίσου εντυπωσιακή θα είναι η εικόνα για τους θεατές.
Κάτι πρωτόγνωρο και πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα, που θα στρέψει και πάλι τα φώτα του αθλητικού κόσμου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Η αποψινή εκδήλωση δεν περιλαμβάνει μόνο το Night Run, αλλά και άλλες παράλληλες δράσεις, όπως αθλητικά παιχνίδια στην πλατεία, χορό και ζούμπα από τη σχολή Fame, μουσική και dj, αλλά και λιχουδιές από τους σπουδαστές του ΙΕΚ Ορίζων.