Σήμερα οι αφίξεις των αθλητών και η συνέντευξη Τύπου για τα Παπαφλέσσεια

Σήμερα οι αφίξεις των αθλητών και η συνέντευξη Τύπου για τα Παπαφλέσσεια

Περίπου 70 αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος αύριο στα 45α Παπαφλέσσεια, την ιστορική συνάντηση στίβου που διοργανώνει ο Μεσσηνιακός. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ελληνικές συμμετοχές, καθώς υπάρχουν αρκετά «δυνατά» ονόματα, όπως οι «δικοί μας» Τσάτουμας και Θεοδωρακοπούλου και οι Τσιάμης, Λ. Τσάκωνας, Μπελιμπασάκη, Κοκλώνη, Γάτου, Στεργιούλης, Δημητράκης, Σταματόγιαννης κ.α. Οι αγώνες είναι κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνική μας ομάδας για το πανευρωπαϊκό, χωρίς να λείπουν πάντως και οι αθλητές από το εξωτερικό, που θα είναι περίπου 30, στην πλειοψηφία τους ανερχόμενοι.
Ιδιαίτερα σημαντική όμως θα είναι και η παρουσία των νεαρών αθλητών από την αγωνιστική ομάδα του Μεσσηνιακού, που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες, και σίγουρα θα είναι οι αγαπημένοι του κοινού, μαζί φυσικά με το Λούη στο μήκος και την Ελένη που θα κάνει 1.500 μ. μ. (ελλείψει 800ων).
Το πρόγραμμα των φετινών Παπαφλεσσείων θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με τριπλούν, ενώ περιλαμβάνει ακόμη στους άνδρες 100 μ., σφαιροβολία, 400 μ., μήκος, 400 εμπ., 800 μ., 200 μ., και στις γυναίκες ύψος, 100 μ., ακοντισμό, 1.500 μ., 200 μ. και 3 χλμ. στιπλ.