Εξοργισμένη η οικογένεια του Κ. Σγούρου με όσα κυκλοφόρησαν σε ίντερνετ και ΜΜΕ


Αποκλειστικές δηλώσεις στο “Θάρρος” του αδερφού του θύματος 

«Ο αδελφός μου δεν υπήρξε ποτέ φασίστας ούτε ήταν οργανωμένος σε κάποιο κόμμα ή οργάνωση. Ήταν λάτρης της Αρχαίας Ελλάδας και της Ελληνικής Ιστορίας και αυτά απεικόνιζαν τα τατουάζ στο σώμα του. Είναι τουλάχιστον κακοήθειες όλα αυτά που αναφέρονται».
Αυτά τόνισε μιλώντας στο «Θάρρος» ο αδελφός του άτυχου 26χρονου, Γιάννης Σγούρος.
Ο κ. Σγούρος, εξοργισμένος, μίλησε για στυγνή δολοφονία των δύο νεαρών και κατήγγειλε το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης, τοπικών και πανελλήνιων (εξαιρώντας, όπως ο ίδιος διευκρίνισε, το «Θάρρος»), διότι δε σεβάστηκαν ότι οι οικογένειες δεν είχαν ενημερωθεί για την τραγική κατάληξη των αγαπημένων τους προσώπων.
«Δε σεβάστηκαν, πλην του “Θάρρους”, την ηρεμία της οικογένειας και χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα, ανακοίνωναν ότι τα δύο παιδιά είναι νεκρά. Την ώρα που ακόμα ψάχναμε θεωρώντας ότι έχουν εξαφανισθεί, μας τηλεφωνούσαν και μας έδιναν συλλυπητήρια. Η οικογένειά μου δεν επιθυμεί την παρουσία κανενός Μέσου Ενημέρωσης στην κηδεία του αδελφού μου, διότι έχει εξαγριωθεί με τον τρόπο που χειρίσθηκαν το θέμα. Δε σεβάστηκαν τον πόνο μας», κατέληξε ο κ. Σγούρος.
Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 26χρονο θα ψαλεί σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Νερόμυλο.
Β.Β.