Βρέθηκαν 4 δηλητηριασμένα σκυλιά νεκρά στην περιοχή της Τέντας! (φωτογραφίες)


Τεταμένη η κατάσταση στην περιοχή

Νεκρά, από δηλητηρίαση, βρέθηκαν τέσσερα  σκυλιά στην περιοχή της Τέντας από πιθανώς φόλες, που πέταξαν κάποιοι, που επέλεξαν αυτό τον εγκληματικό τρόπο για να αντιμετωπίσουν τα αδέσποτα της περιοχής. Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται μέλη του φιλοζωϊκού συλλόγου της Καλαμάτας ενώ εξαγριωμένοι είναι και οι ιδιοκτήτες ταξί που βρίσκονται στην πιάτσα εκεί, καθώς το ένα από τα αδέσποτα που βρέθηκαν νεκρά, το φρόντιζαν οι ίδιοι. Το πρόβλημα είναι τεράστιο εδώ και αρκετούς μήνες στην Τέντα και είχε γραφτεί επανειλημμένως και στην εφημερίδα μας. Δυστυχώς κάποιοι προχώρησαν σ’ αυτή την ενέργεια ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο νέος νόμος για την κακοποίηση των ζώων έχει γίνει πολύ πιο αυστηρός και επισύρει μεγάλες ποινές.
Μεγάλη προσοχή καλό είναι να έχουν και όσοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα στην περιοχή ώστε να αποφύγουν τις φόλες. 

Διαμαρτυρία απόψε τον φιλοζωικό απόψε στην περιοχή της Τέντας
Μέσα από την σελίδα του στο Facebook ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας καλεί τους φιλόζωους της πόλης να παρευρεθούν σε εκδήλωση- διαμαρτυρία απόψε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση
Διαμαρτυρία κατά της κακοποίησης των ζώων. Νεκρά βρέθηκαν τρία σκυλιά στην περιοχή της Τέντας από φόλα. Δεν μπόρεσαν να τα σώσουν. Σήμερα το απόγευμα 12.11.14 θα μαζευτούμε στην Τέντα, στην πιάτσα των ταξί με την παρουσία δημοσιογράφων και του Δήμου στις 19.00.Όλοι οι φιλόζωοι να είστε εκεί.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του “Θάρρους”