Ελαιόλαδο με ρούμι θα καταναλώσουν φέτος τα Χριστούγεννα οι Ισπανοί, όπως διαβάσαμε στο olivenews.gr, καθώς θα κυκλοφορήσουν για τη συγκεκριμένη περίοδο 2.000 μπουκάλια σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
Πρόκειται για ένα νέο αυθεντικό προϊόν, το οποίο προέκυψε από τη συνεργασία της Ron Barcelo Imperial (έβαλε το ρούμι) και της La Chinata (έβαλε το ελαιόλαδο).
Το αποτέλεσμα είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ποικιλίας manzanilla cacerena, με έντονη γεύση και άρωμα, ιδανικό για συνοδευτικό ψαριών αλλά και γλυκών, ειδικότερα σε συνδυασμό με πικρή σοκολάτα ή παγωτό. Καλόπιοτο για όσους το προτιμήσουν…
Α.Π.