«Ανεβασμένη» στο Γκαλά της Φιλοθέης η Δάφνη Ντουλαπτσή της Ολυμπιάδας Καλαμάτας

«Ανεβασμένη» στο Γκαλά της Φιλοθέης η Δάφνη Ντουλαπτσή της Ολυμπιάδας Καλαμάτας

Στις 7 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ θα κλέισει η σεζόν, με μια μεγάλη αθλητική γιορτή για την ακαδημία της Ολυμπιάδας Καλαμάτας…

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ 6ΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” πραγματοποιήθηκε χθες το 16ο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης, σε μια διοργάνωση όπου παραδοσιακά μετέχουν κορυφαίες αθλήτριες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτές και στο αγώνισμα του μήκους δοκίμασε τις δυνάμεις της η 16χρονη Δάφνη Ντουλαπτσή. Η αθλήτρια της Ολυμπιάδας Καλαμάτα έβρισκε να ξαναβρίσκει τον καλό της εαυτό, φτάνοντας στα 5,31 και πλησιάζοντας το ατομικό της ρεκόρ.
Στο πρόγραμμα της Δάφνης, υπάρχουν την Κυριακή τα «Θώδεια» και τα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων.
Συνολικά στην προσεχή διοργάνωση του Λουτρακίου θα λάβουν μέρος 6 αθλητές και αθλήτριες του καλαματιανού συλλόγου.
Όλοι όμως στην Ολυμπιάδα ανυπομονούν να έρθει η 7η Ιουνίου, αφού περίπου 50 παιδιά της ακαδημίας θα συμμετάσχουν σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή. Θα είναι ο ιδανικός τρόπος για το κλείσιμο της σεζόν, στο επιβλητικό Ολυμπιακό Στάδιο, μαζί με περίπου 300 ακόμη αγόρια και κορίτσια από το σύλλογο Κάλλιστος που έχει ιδρύσει ο Ολυμπιονίκης Άγγελος Παυλακάκης και το Replace της πρωταθλήτριας του επί κοντώ Έρρικας Πρεζεράκου.
«Κάθε χρόνο ο σύλλογος έχει αποφασίσει να τελειώνει την αθλητική σεζόν για τις ακαδημίες (παιδιά νηπιαγωγείου έως Στ’ Δημοτικού Σχολείου) με αγώνες που γίνονται εκτός Καλαμάτας και με συμμετοχή πολλών άλλων αθλητών, ώστε τα παιδιά να βλέπουν νέες εικόνες, να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν την πειθαρχία που χρειάζονται σε αυτά τα ταξίδια» εξηγεί η προπονήτρια της Ολυμπιάδας Γιώτα Τσιάλα, η οποία θα συνοδέψει τα παιδιά στην Αθήνα, μαζί με την Βάσω Θάνου.