Navarino Challenge: Αυλαία με τρέξιμο σήμερα στη μεγάλη αθλοτουριστική γιορτή


Για 4η συνεχή το Navarino Challenge δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους από τη Μεσσηνία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να μυηθούν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.
Με επίκεντρο το πολυτελέστατο φημισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, στο Ρωμανού, αλλά επίσης την Πύλο και την Βοϊδοκοιλιά πολυάριθμα αθλήματα, με τη συμμετοχή και την καθοδήγηση σπουδαίων πρωταθλητών και Ολυμπιονικών, όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Περικλής Ιακωβάκης, η Κέλλυ Αραούζου κ.α. συνθέτουν από την περασμένη Παρασκευή έως και σήμερα μια αθλητική γιορτή που κάθε χρόνο εντυπωσιάζει και αγκαλιάζεται περισσότερο.
Κολύμβηση στη θάλασσα και aqua aerobic, ιστιοπλοΐα με σκάφη λέιζερ 4,7 και όπτιμιστ, τάε κβον ντο, το αναπτυξιακό πρόγραμμα στίβου kid’s athletics, το παραολυμπιακό μπότσια και φυσικά γκολφ ήταν τα αθλήματα που κυριάρχησαν το περασμένο διήμερο, ενώ σήμερα τη σκυτάλη θα πάρουν οι δρομείς που θα λάβουν μέρος σε τέσσερις διαφορετικές αποστάσεις: ημιμαραθώνιο, 10, 5 και 1 χλμ.