Παρουσία 3 Υπουργών στην κυκλοφορία ένα κομμάτι του περιμετρικού – Με Τσίπρα το υπόλοιπο το Δεκέμβριο (φωτογραφίες & βίντεο)

Παρουσία 3 Υπουργών στην κυκλοφορία ένα κομμάτι του περιμετρικού – Με Τσίπρα το υπόλοιπο το Δεκέμβριο (φωτογραφίες & βίντεο)

Το… τσεκ της υπουργικής επιθεώρησης πέρασε πριν από λίγο ο περιμετρικός δρόμος της Καλαμάτας, η κορδέλα του οποίου όμως δεν μπορεί να κοπεί από υπουργικά χέρια, αλλά από πρωθυπουργικά.
Σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, το έργο επιθεώρησαν οι υπουργοί Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, Επικρατείας Χριστόφορος Βερναδάκης και Οικονομίας – Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης, μαζί με τεχνικούς, αλλά και παρουσία του πρόεδρου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Λεωνίδα Μπόμπολα.
Ανακοινώθηκε, δε, ότι τα επίσημα εγκαίνια του έργου θα γίνουν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσα στο Δεκέμβριο. Να σημειωθεί ότι από τις 3:30 το μεσημέρι του Σαββάτου δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου από την Θουρία έως την οδό Αρτέμιδος.
Σε δηλώσεις τους οι υπουργοί αναφέρθηκαν και στα μεγάλα οδικά έργα Καλαμάτα – Ριζόμυλος και Καλό Νερό – Τσακώνα, καθώς και στο σιδηρόδρομο.
Μετά τον περιμετρικό της Καλαμάτας, οι υπουργοί  επισκέφθηκαν το έργο του Δήμου Καλαμάτας, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία της εθνικής οδού και του Νοσοκομείου Καλαμάτας, από τη Θουρία μέχρι τον κόμβο του Ασπροχώματος.
 
Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις τον κ. Σπίρτζη και Χαρίτση.

 
*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του Θάρρους

https://youtu.be/UmaULMOyB34