Στη Φοινικούντα ο Αλέξης Τσίπρας, στην Καλαμάτα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειαδής

Στη Φοινικούντα ο Αλέξης Τσίπρας, στην Καλαμάτα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειαδής

Την τιμητική της φαίνεται πώς είχε για ακόμα ένα τριήμερο η Μεσσηνία. Στη Φοινικούντα, και κάτω από άκρα μυστικότητα και τα διακριτικά βλέμματα της προσωπικής του ασφάλειας, πέρασε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδεία της συζύγου του Μπέτυς και των δυο παιδιών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε στο κάμπινγκ «Φοίνικες».
 
Εκτός όμως από τον Πρωθυπουργό, και μέλη της κυβέρνησης του βρέθηκαν στην Καλαμάτα την πρωτομαγιά.  Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται από το χθες στη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Όπως βλέπεται και στη φωτογραφία, σήμερα το μεσημέρι φορώντας εμφάνιση της αγαπημένης του «Άρσεναλ» , ο κ. Βασιλειάδης μαζί με την οικογένεια του, έφαγε στις Κιτριές, στο εστιατόριο «Γαϊτανάρου» απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής. Λίγο αργότερα στην παρέα του Υπουργού βρέθηκε και ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας ενώ μαζί στη συνέχεια  βρέθηκαν και στην παραλία της Καλαμάτας.
 
Και η Μάνη όμως δεν έμεινε έξω από το «χορό» των «υψηλών» επισκέψεων για το τριήμερο καθώς στην Καρδαμύλη βρέθηκε για δυο ημέρες ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αγγελόπουλος. Στο πανέμορφο χωριό της Μάνης, είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει , πριν το μεγάλο «τελικό» της ομάδα του με την Εφές Πίλσεν αύριο Τρίτη.