«Πρωταθλητής» για 3η συνεχόμενη χρονιά στο διαγωνισμό Chef Showdown Ένα από τα «προαπαιτούμενα» για τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα που εξάγονται στο εξωτερικό, ώστε να σταθούν με αξιώσεις στο μεγάλο παγκόσμιο ανταγωνισμό, είναι η πραγματική αναγνώριση του «πλούτου» της ελληνικής κουζίνας… Μέχρι πρόσφατα ως ελληνική κουζίνα, στον υπόλοιπο πλανήτη, αναγνωριζόταν ο γύρος, το σουβλάκι και ο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος σεφ που «σαρώνει» τα βραβεία στο Miami προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα!.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί