Για διπλό στη Ζάκυνθο η Καλαμάτα


Επιστροφή στις νίκες θα ψάξει η Καλαμάτα σήμερα στη Ζάκυνθο, όπου δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι μελανόλευκοι βρίσκονται από χθες στο νησί και στις 3 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα που είναι στα μέτρα τους. Παρά την μέτρια εμφάνιση και λευκή ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας στο ντέρμπι του νομού με την Πύλο το μεσσηνιακό συγκρότημα διανύει πολύ καλή περίοδο, έχοντας προηγουμένως πετύχει σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου του 5ου Ομίλου, Αστέρα Βλαχιώτη και φυσικά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας την περασμένη Τετάρτη.
Η κούραση θα είναι ίσως ένας παράγοντας ανασταλτικός στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για το θετικό αποτέλεσμα, όπως είναι και οι σημαντικές απουσίες του τιμωρημένου Ρονκάτο και του τραυματία Λιόλιου.
 
Νέα ημερομηνία για το χορό της ομάδας
Όπως ανακοίνωση χθες η Καλαμάτα ο χορός της ομάδας που αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του Λυκούργου Γαϊτανάρου θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 24 Μαρτίου σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί, ενώ ισχύουν οι ίδιες προσκλήσεις για όσους τις έχουν ήδη προμηθευτεί.