Προπονήσεις στην Τέντα για τον Χάκετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!


Ο Ιταλο-Αμερικανός μπασκετμπολίστας Ντάνιελ Χάκετ πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 επέλεξε τη Μεσσηνία ως έναν από τους προορισμούς των φετινών του διακοπών.
Ως σωστός επαγγελματίας δεν θα μπορούσε να μην τηρήσει και το αγωνιστικό του πρόγραμμα και γι’ αυτό το σκοπό επέλεξε την Τέντα, η οποία μετά τη ριζική της ανακαίνιση αποτελεί ιδανικό χώρο άθλησης ακόμα και για αθλητές τέτοιου επιπέδου, προβάλλοντας το καλύτερο πρόσωπο της πόλης. «Εγκαινίασε έτσι άτυπα με την παρουσία του τη λειτουργία της Τέντας στις νέες συνθήκες», όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, απευθύνοντας ευχές για καλές εμφανίσεις στον Χάκετ και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.
Στο πλευρό του 31χρονου πρώην σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού είναι ο γυμναστής-συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ρωσική ομάδα Κώστας Χατζηχρήστος, ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με την Μεσσηνία, καθώς είναι σύζυγος της κορυφαίας Καλαματιανής βολεϊμπολίστριας Ράνιας Γκούζου.