O Μεσσήνιος Δημήτρης Πυλιώτης αναδείχθηκε «American Champion Chef 2020»

O Μεσσήνιος Δημήτρης Πυλιώτης αναδείχθηκε «American Champion Chef 2020»

Ακόμα ένα σπουδαίο τίτλο κατέκτησε ο Μεσσήνιος chef Δημήτρης Πυλιώτης. Χθες στο “Goya Culinary Pavillon” στην παραλία του Μαϊάμι κατάφερε να γίνει ο “American Champion Chef for 2020” στην κατηγορία “Shrimp” (γαρίδα).
Να σημειώσουμε  εδώ ότι ότι ο Δημήτρης Πυλιώτης, ιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του, Βασίλη, του εστιατορίου “Poseidon” στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, έχει κατά το παρελθόν κερδίσει 3 φορές το διαγωνισμό στην κατηγορία «ψάρι».
Αυτή τη φορά στη μεγάλη του προσπάθεια ο Μεσσήνιος σεφ είχε έναν ισχυρό συμπαίκτη.
Ο λόγος για τον πασίγνωστο Έλληνα «Master Chef» του 2018, Τιμολέοντα Διαμαντή.
Ο Τιμολέων Διαμαντής αποδέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Δημήτρη Πυλιώτη για να ενισχύσει την ελληνική συμμετοχή στο μεγάλο τελικό, και ο λόγος που ο Δημήτρης επέλεξε τον Τιμολέοντα είναι ότι έχει εξειδικευθεί στη «γαρίδα» από σπουδαίο Ισπανό σεφ.
Αντίπαλος της «Ελληνικής Ομάδας» στο μεγάλο τελικό ήταν ο executive chef των “Kimpton Hotel”, Alex Olivier, υπεύθυνος και των εστιατορίων «Asian Zuma Restaurants».