Ανάδοχος με 52% έκπτωση για το ταρτάν στο στάδιο Φιλιατρών

Ανάδοχος με 52% έκπτωση για  το ταρτάν στο στάδιο Φιλιατρών

Με 52% έκπτωση αναδείχθηκε ανάδοχος στο έργο «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών», μετά τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που διεξήχθη.
Στη χθεσινή δε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας ελήφθη απόφαση για «Έγκριση Πρακτικού ΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού “Κατασκευή Συνθετικού Τάπητα Στίβου (Ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών”», σύμφωνα με το οποίο η σύμβαση του έργου κατακυρώνεται στον οικονομικό φορέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ, ο οποίος προσέφερε μέσο ποσοστό έκπτωσης 52% επί του τιμολογίου της μελέτης.
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση με ΑΔΑ: ΩΓΕ6465ΧΘ7-Ο30 και θέμα «Ένταξη Πράξης του Δήμου Τριφυλίας στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων», υπεγράφη από τον τότε υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, στις 7 Ιουνίου 2019, ύστερα από το υπ’ αριθμ. 5664/18.04.2019 αίτημα ένταξης του Δήμου Τριφυλίας.
Σε αυτή αναφέρεται: «Αποφασίζουμε την ένταξη στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, της Πράξης: “Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας”, συνολικού προϋπολογισμού 602.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Τριφυλίας (Ν. Μεσσηνίας)». Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο στίβο του Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών, καθώς και κάθε άλλη εργασία που θα κριθεί αναγκαία για την πλήρη και ορθή κατασκευή του, όπως αυτές αναφέρονται στον προϋπολογισμό της υπ’ αρ. 13/2019 μελέτης και σύμφωνα με τις οδηγίες της επιβλέπουσας υπηρεσίας.
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε επτά (7) μήνες, σύμφωνα με τη διακήρυξη.

Του Ηλία Γιαννόπουλου