Στο Λιμενάρι Φιλιατρών κόπηκε και φέτος, από το πρωί της Δευτέρας, το πρώτο υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας, σε καλλιέργεια της εταιρείας των παραγωγών, αδελφών Σπύρου και Γιώργου Μιχαλακόπουλου και Αντώνη Θεοδωρόπουλου, και φορτωνόταν σε κοντέινερς της εταιρείας που συνεργάζονται, “Kokolios Fruits”, για την εγχώρια αγορά!
Το φημισμένο και ξακουστό για την ποιότητα, τη γεύση του και τις θρεπτικές του ιδιότητες υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας άρχισε το ταξίδι του, για μια ακόμα χρονιά, για να κατακτήσει τις αγορές, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών!
Η συγκομιδή καρπουζιού ξεκίνησε με πολύ καλές συνθήκες και αισιοδοξία, ενώ τα πρώτα κοντέινερς από το Λιμενάρι έφυγαν ήδη για τη Λαχαναγορά Αθήνας.