Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΑΠΟ της προχθές εγένετο έναρξις της δενδροφυτεύσεως της οδού Αριστομένους, η οποία περατούται εντός της εβδομάδος. Η δενδροφύτευσις γίνεται δαπάναις και μερίμνη του Δήμου.

-ΥΠΟ των αδελφών Γεωργίου Σταύρου και Ι. Κυριακού εγένετο δωρεά 20.000 δραχμών υπέρ του Εθνικού Ορφανοτροφείου Καλαμών εις μνήμην της αποβιωσάσης αδελφής των Σοφίας Βλασσοπούλου.

-Ο υπηρετών εις το ενταύθα αρτοποιείον του Θ. Ζαχαρόγεωργα επωφελούμενος της απουσίας του κυρίου του, αφήρεσεν εκ του συρταρίου του πάγκου του δραχμάς 325 και απήλθεν. Επ’ αυτού συλληφθέντος υπό της αστυνομίας ανευρέθησαν και κατεσχέθησαν τα κλαπέντα. Ούτος παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.

-ΕΙΣ την όπισθεν του Καφφενείου Κίσκηλα εν Παραλία κειμένην αποθήκην διαφόρων ειδών εξερράγη χθες κατά την 8.30 εσπερινήν ώραν πυρκαϊά, η οποία όμως κατεσβέσθη εγκαίρως υπό των οργάνων και ιδιωτών, χωρίς να προξενήση αξιολόγους ζημίας.

-ΛΟΓΩ του κρατούντος εις την περιφέρειαν του τέως Δήμου Βαλτετσίου δριμυτάτου ψύχους απεβίωσε παθών εκ ψύξεως ο Παρασκευάς Κουρκούλιας, εκ του χωρίου Μάναρι.