Στην εθνική παμπαίδων ο Αραπάκης

Στην εθνική παμπαίδων ο Αραπάκης

Με τη συμμετοχή του Μηνά Αραπάκη της Καλαμάτα ’80 θα ξεκινήσει στις 2 Ιανουαρίου 2023 στη Νεμέα η προετοιμασία της Εθνικής μας βόλεϊ παμπαίδων, εν όψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αγοριών Κ17 που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία από 17 έως 23 Ιανουαρίου.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα παραμείνει στη Νεμέα μέχρι τις 14 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Σόφια, όπου πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων θα δώσει δύο φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Η Εθνική παμπαίδων βρίσκεται στον Β’ όμιλο με αντιπάλους τη Σερβία, την Αγγλία και τη Τουρκία. Στον Α’ όμιλο βρίσκεται η Βουλγαρία, η Φινλανδία και η Ρουμανία.

Η συμμετοχή του Μηνά Αραπάκη στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Γρηγόρη Ρουσάκη και στις επικείμενες δραστηριότητες της εθνικής παμπαίδων αποτελεί σπουδαία ατομική και συλλογική επιτυχία και δίνει συνέχεια στην εντυπωσιακή «παραγωγή» παικτών του καλαματιανού συλλόγου. Μάλιστα, ένας ακόμη αθλητής των «Λύκων», ο Στέφανος Ξεροβάσιλας, αποτελεί μέλος της εθνικής παίδων και αυτή την περίοδο (27 Δεκεμβρίου 2022 με 6 Ιανουαρίου 2023) θα συμμετάσχει σε προπονήσεις και φιλικά κόντρα στην Ουγγαρία, στο Μουζάκι Καρδίτσας.