Εάν αναζητάς το τέλειο ψήσιμο και υψηλής ποιότητας κρέας, είσαι στο σωστό μέρος.
Οι αγνές πρώτες ύλες, οι εξαιρετικές κοπές και το επιδέξιο ψήσιμο προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία στους φανατικούς του κρέατος.
Στο εστιατόριο Κ29 θα απολαύσεις εξαιρετικές κοπές, με έμφαση στο ελληνικό μοσχάρι ελευθέρας βοσκής από την οικογενειακή φάρμα στους πρόποδες του Ταϋγέτου ή από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.
Η διαδικασία ξηρής ωρίμανσης πραγματοποιείται inhouse, στα ειδικά ψυγεία που διαθέτουν. Σπαλομπριζόλα, Τ-bone, μοσχαρίσια strip loin dry aged 45 ημερών είναι μόνο μερικές από τις κοπές που θα απολαύσεις στο εστιατόριο του Κ29, ενώ το υπόλοιπο μενού πλαισιώνεται με πεντανόστιμα δημιουργικά πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.
Ό,τι κι αν επιλέξεις από το menu, μπορείς να συνδυάσεις το γεύμα σου με μια ετικέτα από τη λίστα του ελληνικού κυρίως αμπελώνα που φυλάσσεται στο κελάρι του Κ29.
Φαρών 29, Καλαμάτα | τ. 2721 028249