“Γεμίζει” με καταξιωμένα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού

“Γεμίζει” με καταξιωμένα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού

Οι… αναποδιές φαίνεται να μην πτοούν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό. Μπορεί η παρουσίασή του από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να καθυστερεί, όμως ο ίδιος δεν έχει… σταυρώσει τα χέρια. Οι πρώτες πληροφορίες για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του δείχνουν ότι ο συνδυασμός του οποίου θα ηγηθεί θα έχει πολλά νέα πρόσωπα, καταξιωμένα στον επαγγελματικό τους χώρο και ικανά να δώσουν μια διαφορετική… περπατησιά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Έτσι, εκτός από τη Μαρία Οικονομάκου και τον Γιώργο Σπίνο, όλα δείχνουν ότι στο ψηφοδέλτιό του θα υπάρχουν η Παναγιώτα Ντίντα, πρώην αντιδήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ., ο επιχειρηματίας Κώστας Ανδριανόπουλος, η υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εκλογές Μαριλένα Γυφτέα, αλλά και νυν αντιπεριφερειάρχες, όπως ο Στάθης Αναστασόπουλος, η Άννα Καλογεροπούλου, καθώς και αρκετοί άλλοι, όπως πρώην επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Αυτό που φαίνεται σίγουρο, είναι ότι θα υπάρχουν καταξιωμένα πρόσωπα από όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Ο Δ. Πτωχός είναι αποφασισμένος με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του να δείξει ότι δεν υπάρχει χώρος για ερασιτεχνισμούς, γιορτές και… πανηγύρια.  Σκοπός του είναι όχι μόνο να… τρέξει έργα που βρίσκονται υπό υλοποίηση, αλλά να δώσει κι ένα διαφορετικό τόνο στην εικόνα της Πελοποννήσου. Για να χρησιμοποιήσουμε κι έναν παλιό στίχο, θέλει “λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά”.

Όλα τα παραπάνω θα φανούν τις αμέσως επόμενες μέρες, αλλά μια… πρόγευση υπάρχει στη σελίδα του “Θάρρους”, με την πρώτη- αποκλειστική του- συνέντευξη.

Α.Π.