Απονέμονται δύο νέες υποτροφίες στη μνήμη του Παναγιώτη Φωτέα

Απονέμονται δύο νέες υποτροφίες στη μνήμη του Παναγιώτη Φωτέα

Σε εκδήλωση στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Pharae Palace στην Καλαμάτα, σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, θα γίνει η απονομή των υποτροφιών που είχε θεσπίσει ο αείμνηστος καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος στη μνήμη του Παναγιώτη Φωτέα.

Υπενθυμίζεται ότι η αρμόδια για τις υποτροφίες επιτροπή αποφάσισε τον προηγούμενο μήνα ότι, βάσει της ισχύουσας προκήρυξης, δικαιούχοι της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2022 είναι η Μαρίνα Αθ. Καραλέκα, απόφοιτη του 4ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας και ο Νικόλας Νεκτ. Μελάς, απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας, που πέρασαν στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα επιδοθεί το βραβείο Δοκιμίου Ελευθέρου Στοχασμού στη μνήμη του Παναγιώτη Φωτέα για το 2022, το οποίο απέσπασε το βιβλίο του πρέσβη επί τιμή Γιώργου Γεννηματά, με τίτλο «Ακόμη και με δανεικό στυλό γράφεται η ιστορία».

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.