Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Παραγωγή υψηλής ποιότητας αγροτικών προϊόντων», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 και την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 9.15 το βράδυ, διοργανώνει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας.
Τη μεν Δευτέρα 9 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-Ποιοτικά Τρόφιμα: Οδηγίες για Ορθές Καλλιεργητικές Πρακτικές – Από την επιλογή της ποικιλίας μέχρι τη συγκομιδή
Ομιλητής: Μιχάλης Γενιτσαριώτης, γεωπόνος – γεωργικός σύμβουλος
-Η ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων στον αγροδιατροφικό τομέα
Ομιλητής: Νίκος Γκιζγκής, Χημικός MSc, σύμβουλος Ποιότητας, επίκουρος εισηγητής Perrotis College
Τη δε Τετάρτη 11 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-Από τη συγκομιδή μέχρι την τυποποίηση – Ορθές πρακτικές ελαιοποίησης – Κρίσιμα σημεία στο ελαιοτριβείο
Ομιλητής: Νίκος Κουτσούκος, χημικός MSc, Σχολείο Ελιάς & Ελαιολάδου
-Ποιότητα τροφίμων: Επιτυχημένες μέθοδοι και πρακτικές παραγωγής: συντονιστής Δημήτριος Μουστάκης MBA, MIS, PhD(Cand.) Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/oq6pGrSXxcni8fUE9, ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες.
Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ.
Πληροφορίες:
Τηλ.: 2721025700 – 6974600678
Email: info@kaem.gr
Web: www.kaem.gr.