Στο Λιμενάρι Φιλιατρών κόπηκε και φέτος το πρώτο υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας, σε καλλιέργεια της εταιρείας των παραγωγών, αδελφών Σπύρου και Γιώργου Μιχαλακόπουλου και Αντώνη Θεοδωρόπουλου, χθες.
Το καρπούζι φορτώθηκε σε κοντέινερ της εταιρείας που συνεργάζονται, “Kokolios Fruits”, για την εγχώρια αγορά! Η συγκομιδή καρπουζιού ξεκίνησε με καλές συνθήκες και αισιοδοξία, ενώ για μια ακόμα χρονιά ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη γεύση του και τις θρεπτικές του ιδιότητες.
Η.Γ.