Μπαράζ ανόδου: Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών για τον 5ο Όμιλο

Μπαράζ ανόδου: Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών για τον 5ο Όμιλο

Το δεύτερο αγώνα του στο ειδικό πρωτάθλημα για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία δίνει σήμερα ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας, καθώς αντιμετωπίζει στις 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Γαργαλιάνων τον Ατρόμητο Πατρών (πρωταθλητής ΕΠΣ Αχαΐας), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου.

Πρόκειται για έναν πολύ κρίσιμο αγώνα μπαράζ και η τριφυλιακή ομάδα «καίγεται» για νίκη, ώστε να βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του ειδικού πρωταθλήματος.

Ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας, που έχει νέο προπονητή, τον Ηλία Φωτόπουλο (αντικατέστησε τον Γιώργο Καλόμαλο), ο οποίος πλαισιώνεται στο τεχνικό τιμ από τους Γιάννη Καραλάμα και Δημήτρη Κουτσούμπα μετά τις πρώτες 2 αγωνιστικές παραμένει χωρίς βαθμό (έχασε  με 4-0 από τον Πανγυθεατικό στο Γύθειο και έκανε το ρεπό του). Επίσης, και ο Ατρόμητος Πατρών δεν έχει βαθμό, μιας και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων στη Ζάκυνθο και με 2-1 από τον Παναρκαδικό στην Πάτρα.

Ο κ. Φωτόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει για τον αυριανό αγώνα μπαράζ μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία και του νεαρού μεσοεπιθετικού Παρασκευά Τσιγαρίδη (ξεπέρασε τον τραυματισμό του).

Όσον αφορά στον Ατρόμητο Παρών, αναδείχθηκε για δεύτερη φορά πρωταθλητής Αχαΐας, ενώ έχει στην τεχνική του ηγεσία τον Σάκη Πεφάνη.

Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν είναι ο πρώτος σκόρερ Ευάγγελος με 39 γκολ.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Γεώργιος Χρόνης από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, βοηθοί θα είναι οι Παύλος Μαυρομάτης και Περικλής Καραγιάννης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δήμος Αναστόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Τα υπόλοιπα ματς του 5ου Ομίλου
Τα υπόλοιπα ματς της 3ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του ειδικού πρωταθλήματος για άνοδο στη Γ΄ Εθνική είναι τα εξής:

Κυριακή 12 Μαΐου – 3.45 μ.μ.
Παναρκαδικός – ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων
5.00 μ.μ.
ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων – Πανγυθεατικός.
Ρεπό: Παλληξουριακός.