Το ταξιδιωτικό γραφείο “Trigilidas Travel” γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας του

Το ταξιδιωτικό γραφείο “Trigilidas Travel” γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας του

Σε πανηγυρικό κλίμα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου εορτάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Πνευματικό Κέντρο η συμπλήρωση πενήντα χρόνων λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου “Trigilidas Travel” με έδρα την Καλαμάτα.

Εργαζόμενοι και φίλοι του ταξιδιωτικού γραφείου, εκπρόσωποι συνεργαζόμενων εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων, έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του γραφείου, που είχε ως στόχο την ανασκόπηση όσων έχουν επιτευχθεί στα πενήντα χρόνια λειτουργίας του, αλλά και την ανανέωση της δέσμευσης προς το κοινό για συνέχιση παροχής ποιοτικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών υπό το τρίπτυχο «Συνέπεια – Άνεση – Ασφάλεια». 

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Βασίλης Τριγκιλίδας θέλησε να την αφιερώσει στην ψυχή του “Trigilidas Travel”, τη μητέρα του Έφη Τριγκιλίδα. Συγκινημένος από τη μεγάλη συμμετοχή της «ταξιδιωτικής οικογένειας» του γραφείου στην εκδήλωση, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συμπόρευσή τους όλα αυτά τα χρόνια. «Όταν το 1974 ο πατέρας μου, Γιάννης Τριγκιλίδας, ίδρυσε το πρώτο τουριστικό γραφείο στην Καλαμάτα, έθεσε ως βασικό στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών, τη συνέπεια, την άνεση και την ασφάλεια προς όλους όσοι μας εμπιστεύονται. Ακόμα και σε περιόδους κρίσεων, μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και μας έμαθαν να γινόμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε ο κ. Τριγκιλίδας, δίνοντας κατόπιν το λόγο στον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Μεσσηνίας, αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, για να χαιρετίσει την εκδήλωση.

Από την πλευρά του, ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς ευχήθηκε στην οικογένεια Τριγκιλίδα να συνεχίσει αυτό που κάνει με τους ίδιους ρυθμούς, προσφέροντας ταξιδιωτικές εμπειρίες στην τοπική κοινωνία και ενισχύοντάς την.

Ακολούθως στο βήμα βρέθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε για «μια καλή ταξιδιωτική συνέχεια του γραφείου».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο μητροπολίτης Καρθαγένης Μελέτιος Κούμανης, ο οποίος υπογράμμισε τη μεγάλη συμβολή του γραφείου στη Μητρόπολή του, καθώς, όπως εξήγησε, στο παρελθόν διοργανώθηκαν πολλά ταξίδια σε Τυνησία, Μαυριτανία, Μαρόκο και Αλγερία, κρατώντας έτσι σε επαφή τους Έλληνες με τον απόδημο ελληνισμό.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε ότι με γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών δημιουργήθηκε κάρτα μέλους με πόντους, ενώ πρόσφατα ανανεώθηκε ο ηλεκτρονικός ιστότοπος του γραφείου.

Ακολούθως, χαιρετισμό απηύθυναν οι συνεργάτες του “Trigilidas Travel”, Κωνσταντίνος Δεμιρτζής εκ μέρους της Royal Jordanian, Πάρης Επιτροπάκης από την Aegean Airlines, Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος από τη Sky Express, Μαίρη Πόριαζη από την Blue Star Ferries, Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος από τη Miray Cruises και Εμμανουέλα Τζίνη από την Grecotel.

Η εορταστική εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Γεωργία Αναγνωστοπούλου, έκλεισε με την κλήρωση ταξιδιωτικών δώρων προς όλους τους συμμετέχοντες.

Χρ.Μ.