12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας: Λήξη με διαγωνισμό κιθάρας και συναυλία

12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας: Λήξη με διαγωνισμό κιθάρας και συναυλία

Tο εξαιρετικά πετυχημένο 12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, που συνδιοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων των καλλιτεχνικών σχολών του Δήμου Καλαμάτας «Τέρψις», η κοινωφελής επιχείρηση «Φάρις» και ο Δήμος Καλαμάτας, με τη βοήθεια υποστηρικτών-χορηγών, ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο με διαγωνισμό κιθάρας και μια ιδιαίτερη συναυλία.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, λοιπόν, στις 8.30 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, θα δοθεί μία καταπληκτική  συναυλία με τίτλο «Highlights», με τον Γιώργο Νούση.

Ο Γιώργος Νούσης, πολυβραβευμένος κιθαρίστας και συνθέτης με έδρα τη Βιέννη, έχει πλούσιο συνθετικό έργο και συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους μουσικούς εκδοτικούς οίκους. Έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες σε όλο τον κόσμο και έχει συμπράξει με εξαιρετικούς μουσικούς όπως η Neza Lopatic (κιθάρα) από τη Σλοβενία και η Μαριάνθη Καραγιάννη (βιολί) από την Ελλάδα.

Στο καλοκαιρινό αυτό κονσέρτο, που σηματοδοτεί την τελετή λήξης του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, μας ξανασυστήνουν πολύ γνωστά κομμάτια της Rock, της Pop, της κλασικής μουσικής, αλλά και έργα του ίδιου του συνθέτη.

Κόστος εισιτηρίου: 10 ευρώ κανονικό / 5 ευρώ μαθητικό.

Όποιος, δε, επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριό του από τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας (15.00-21.00), αλλά και από το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (11.00-13.00 & 18.00-20.00).

Να σημειωθεί πως η είσοδος είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες στην παιδική και εφηβική κατηγορία του 12ου Διαγωνισμού Κιθάρας Καλαμάτας, που θα λάβει χώρα την ίδια μέρα το πρωί στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.