8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας: «Ενώνοντας δυνάμεις για τη μεγάλη γιορτή»

8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας: «Ενώνοντας δυνάμεις για τη μεγάλη γιορτή»

Σε ενεργό συμμετοχή όλων των επαγγελματιών καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος

Σε ενεργό συμμετοχή όλων των επαγγελματιών της πόλης, σε κάθε γειτονιά, ενώνοντας δυνάμεις για τη μεγάλη γιορτή της 8ης Λευκής Νύχτας το Σάββατο, καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Σχετικά, λοιπόν, αναφέρει: «Αγαπητοί συνάδελφοι, ας κάνουμε την Κυπαρισσία να ξεσηκωθεί! Ας μετατρέψουμε την 8η Λευκή Νύχτα σε μια αξέχαστη γιορτή που θα μας ενώσει όλους! Είναι ευκαιρία μας να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο γεγονός από άκρη σε άκρη της πόλης και να είναι πραγματικά όλη η πόλη μια γιορτή! Ας συνεργαστούμε και ας δώσουμε ζωή σε κάθε γωνιά της Κυπαρισσίας, από το κάστρο και την παλιά πόλη μέχρι το εμπορικό κέντρο, την πλατεία, το λιμάνι και την παραλία. Ας οργανώσουμε εκδηλώσεις γεμάτες δράση και δημιουργικότητα! Ας συνεργαστούμε τα καταστήματα σε γειτονιές και ας διοργανώσουμε μικρά ή μεγαλύτερα events, δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητα και την ποικιλία. Φέτος, σας καλούμε να πάρετε περισσότερο ρόλο και συμμετοχή σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, συμμετέχοντας ενεργά. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να υπάρχει ένας ενιαίος συντονισμός για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948 046 040, 6972 566 140, 6947 322 767.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, ως σύλλογος όλων και φωνή της πόλης, θα μετέχει και θα στηρίξει ενεργά τα κατά τόπους events. Ας δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε αυτήν την εκδήλωση αξέχαστη για όλους! Μην ξεχνάτε να διαφημίσετε τα events που θα κανονίσετε για τη μεγάλη γιορτή μέσω των social media, μέσω έντυπων ή άλλων μορφών διαφήμισης, προσελκύοντας ακόμα περισσότερους επισκέπτες και δημιουργώντας ακόμα πιο μεγάλη αίσθηση γιορτής! Περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή του συνόλου των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της πόλης. Με τη συνεργασία των γειτονιών και τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει, ας μετατρέψουμε την Κυπαρισσία σε μια πραγματική γιορτή!».
Η.Γ.