Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ: Εγκαινιάστηκε η καταληκτική έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου

Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ: Εγκαινιάστηκε η καταληκτική έκθεση  του Εικαστικού Εργαστηρίου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα εγκαίνια της καταληκτικής έκθεσης του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε. «Φάρις» με τίτλο «Δημιουργικές Αναζητήσεις, Ένα Καλοκαιρινό Ταξίδι στον Κόσμο της Τέχνης».

Η έκθεση αποτελείται από έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής και αγιογραφίας των Μεσσήνιων νεαρών και ενήλικων σπουδαστών, ενώ θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου.

Ανοίγοντας τη χθεσινή εκδήλωση, ο πρόεδρος του Εικαστικού Εργαστηρίου, Παναγιώτης Λαμπρινίδης, έκανε λόγο για μια καθ’ όλα επιτυχημένη εκπαιδευτική χρονιά, η οποία σημείωσε αύξηση εγγραφών 35% συγκριτικά με πέρσι.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τις καλλιτεχνικές δομές της πόλης, οι οποίες «διατηρούν ψηλά το πολιτιστικό αποτύπωμά της».

Ακολούθως, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, έδωσε συγχαρητήρια στους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς του Εικαστικού Εργαστηρίου, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τα έργα που εκτίθενται στο χώρο.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της «Φάρις», Σωτήρης Κριτσωτάκης, χαιρέτισε το έργο που παράγει η σχολή της, καθώς «φέρνει τα βήματα των παιδιών στο σωστό δρόμο».

Ωράριο

Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00 έως 13.00, και 18.00 έως 21.00

Εικαστικό Εργαστήριο, Ναυαρίνου 8 Καλαμάτα, τηλ. 27210 28864

Χρ.Μ.