Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Παρουσίαση των νέων εκπαιδευτικών συνεργασιών και εκπαιδευτικών καινοτομιών

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Παρουσίαση των νέων εκπαιδευτικών συνεργασιών και εκπαιδευτικών καινοτομιών

Αύριο Παρασκευή, 28 Ιουνίου, από τις 8.00 το βράδυ, θα γίνει στο Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος πατινάζ) παρουσίαση των νέων εκπαιδευτικών συνεργασιών και εκπαιδευτικών καινοτομιών που θα στεγάζονται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο -τις απογευματινές ώρες- στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.

Όπως επισημαίνεται σχετικά: «Μία νέα εποχή με δυνατές συνεργασίες ξεκινά. Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά από το μεσημέρι και μετά μετατρέπονται σε έναν Πολυχώρο Εκπαίδευσης, Αθλητισμού και Ψυχαγωγίας.

Μετά το πέρας των σχολικών μαθημάτων, θα λειτουργούν και θα συστεγάζονται μαζί μας τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης “Διακρότημα” (η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων στην Ελλάδα, για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου) και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης After School (για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου)

Παράλληλα, η αλυσίδα Ξένων Γλωσσών “Hello” έρχεται στην πόλη μας και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες της περιοχής που θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες, από αγγλικά έως ρωσικά και κινέζικα, αλλά και σε ξένους που θέλουν να μάθουν ελληνικά.

Το πιο μεγάλο Ωδείο Σύγχρονης Μουσικής  Lab Music Education έρχεται για να συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας και να καλύψει ατομικές ανάγκες παιδιών και ενηλίκων για τη μουσική παιδεία. Μια νέα διάσταση μουσικής, χαράς και δημιουργίας.

Επίσης, στην εκδήλωση θα ενημερωθείτε για το καινοτόμο πρόγραμμα U.S. Dual Diploma Program Columbia School, καθώς και το πρόγραμμα Cyber Security για παιδιά, που υλοποιείται σε συνεργασία με το University of South Florida.

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 28 Ιουνίου από τις 8.00 μ.μ. στο Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος πατινάζ)».