Καλαμάτα: «Έκλεισαν» οι τρεις πρώτοι και «κλείδωσε» για 22/7 η έναρξη της προετοιμασίας

Καλαμάτα: «Έκλεισαν» οι τρεις πρώτοι και «κλείδωσε» για 22/7 η έναρξη της προετοιμασίας

Η ανανέωση του Στρούγγη και ο ερχομός των Γουές και Ξενιτίδη είναι οι πρώτες συμφωνίες που μπορούν να θεωρούνται οριστικές για την ομάδα της Καλαμάτας.

Ο Γιώργος Ξενιτίδης είναι μέσος και προέρχεται από τον Παναιτωλικό, ενώ ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, Σύρος στην καταγωγή, είναι πιο γνώριμος στους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας, καθώς τέθηκε αντιμέτωπος πολλές φορές με την τοπική μας ομάδα ως βασικό στέλεχος των πρωταθλητών της Καλλιθέας.

Τέλος, ο Στέφανος Στρούγγης ήταν από τις χειμερινές μετεγγραφές της περασμένης σαιζόν και είναι από τους παίκτες που έπεισαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα της Καλαμάτας. Κοινό χαρακτηριστικό των τριών είναι ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές εξαιρετικής ηλικίας 25-26 ετών, κόντρα στην τάση των προηγούμενων ετών για μετεγγραφές που πλησίαζαν στη δύση της καριέρας τους.

Τέλος, η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ. στα Παλιάμπελα, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Νίκου Αναστόπουλου και των συνεργατών του (το τιμ που θα τον πλαισιώσει δεν έχει οριστικοποιηθεί). Στις 3 Αυγούστου η ομάδα της Καλαμάτας θα αναχωρήσει από την πόλη μας με προορισμό το Αγρίνιο, όπου την επομένη θα δώσει το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Την επομένη θα βρίσκεται στο Ελατοχώρι Κατερίνης, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Super League2.