Κοινωνική εκδήλωση του ΣΔΥΜ προς τιμήν των εθελοντών και του ΣΥΦΑμΕΑ

Κοινωνική εκδήλωση του ΣΔΥΜ προς τιμήν των εθελοντών και του ΣΥΦΑμΕΑ

Στο προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η κοινωνική εκδήλωση προς τιμήν των αφανών ηρώων που λέγονται ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, που χωρίς αυτούς δεν θα είχε στεφθεί η μεγάλη επιτυχία του 22ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας που διοργάνωσε ο ΣΔΥΜ.

Ταυτόχρονα έγινε και η παράδοση της επιταγής με μέρος των εσόδων από τον Αγώνα, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΣΥΦΑμΕΑ) Νομού Μεσσηνίας,  Νίκο Καραγιαννίδη, που ήταν αφιερωμένος στο Σύλλογο αυτό.

Την επιταγή παρέδωσε ο Πρόεδρος του ΣΔΥ Μεσσηνίας Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, δείχνοντας για άλλη μια χρονιά την ευαισθησία και στήριξη του Συλλόγου στις διάφορες ευπαθείς ομάδες της πόλης μας και ευρύτερα όλου του νομού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί εθελοντές που υποστήριζαν τον αγώνα όπως και αντιπροσωπείες των συλλόγων Ξαναρχι-Ζω, ΚΕΘΕΑ, ΕΟΣ Καλαμάτας, Παράδεισος, Μικρασιάτες κ.ά.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γεώργιος Λαζαρίδης δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση στο Σύλλογο και τις δραστηριότητές του. Ακόμη το μέλος του Δ.Σ. του ΣΔΥΜ Θύμιος Αλεξόπουλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία των Συλλόγων και γενικότερα στη σημασία του Εθελοντισμού

Ένα αναψυκτικό και ένα κέρασμα προσφέρθηκε σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, στον ειδικό μπουφέ που είχε στηθεί για το σκοπό αυτό.

Τέλος το Δ.Σ. του ΣΔΥΜ, μέσω ανακοίνωσής του ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και φυσικά όλους τους παρευρισκόμενους.