Κύπελλο Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού: Νικήτρια η ομάδα No Name /Κ. Κούμανης

Κύπελλο Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού: Νικήτρια η ομάδα No Name /Κ. Κούμανης

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, πανηγύρισε η ομάδα No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, καθώς επικράτησε με 5-2 της ομάδας Tuba Libre, στο μεγάλο τελικό, που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Η ομάδα No Name/K. Kούμανης ΑΒΕΕ είχε αναδειχθεί κυπελλούχος και το 2023.

Στο μικρό τελικό του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού, η ομάδα Μπαρτσελιώμα νίκησε με 3-0 την ομάδα των Ουρανοκατέβατων.

Απονομές
Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού μεταξύ των ομάδων Tuba Libre – Νo Name/ K. Koύμανης ΑΒΕΕ, έγιναν από το Δήμαρχο  Καλαμάτας Θανάση  Βασιλόπουλο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και τουρισμού Γιώργο Λαζαρίδη η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στη νικήτρια ομάδα No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, του Κυπέλλου και των μεταλλίων στη φιναλίστ ομάδα Tuba Libre, στην ομάδα Μπαρτσελιώμα η οποία πήρε την 3η θέση αλλά και των μεταλλίων στους διαιτητές και στη γιατρό Γεωργία Πράσινου που κάλυψε τους αγώνες.

Οι απονομές για το πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού, που ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνουν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.
Το πρωτάθλημα Μπάσκετ Μαζικού Αθλητισμού θα συνεχιστεί και τον Ιούλιο.