Με εκατοντάδες συμμετοχές ο 27ος Γύρος της Κυπαρισσίας -Τα αποτελέσματα

Με εκατοντάδες συμμετοχές ο 27ος Γύρος της Κυπαρισσίας -Τα αποτελέσματα

Με εκατοντάδες συμμετοχές, κάθε ηλικίας, διεξήχθη νωρίτερα σήμερα ο 27ος Γύρος της πόλεως της Κυπαρισσίας, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες!

Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που αποτελεί θεσμό καταξιωμένο σε ολόκληρη τη χώρα στον οποίο και φέτος έλαβαν μέρος αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, που ήταν η αφετηρία και ο τερματισμός, γέμισε με κόσμο από νωρίς το απόγευμα που έγινε η εκκίνηση των αγώνων ανά ηλικιακή κατηγορία σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Έγιναν αγώνες 100 μ. για παιδιά Νηπιαγωγείου, 1.000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων (2 κατηγορίες αγοριών και 2 κοριτσιών), 4.000 μ. περίπου, για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Ενήλικες, 4.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για όλες τις ηλικίες και 10 χλμ. περίπου για δρομείς από 18 ετών και πάνω. Οι αγώνες των 10 χλμ., των 4 χλμ., αλλά και των 1.000 μ. χρονομετρήθηκαν ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά μήκος της διαδρομής υπήρχαν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers). Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ επιπλέον βραβεύονται οι 3 πρώτοι-ες στα 100 μ. Νηπιαγωγείου, στα 1.000 μ. Δημοτικών Σχολείων (2 κατηγορίες: Α΄, Β΄, Γ΄ Δημοτικού και Δ’, Ε, ΣΤ’ Δημοτικού), στα 4.000 μ. (3 κατηγορίες Γυμνάσιο, Λύκειο, Ενήλικες) και οι 6 πρώτοι-ες στα 10.000 μ. (Άνδρες, Γυναίκες).

Με τον 27ο Γύρο της πόλεως ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του τριημέρου που η πόλη γιορτάζει την Πεντηκοστή και το Άγιο Πνεύμα. Ακολουθεί σήμερα η 8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας με τα καταστήματα της πόλης να είναι ανοιχτά από τις 8.30 μ.μ. με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις για να κάνετε τα ψώνια σας, ενώ οι πλατείες και οι δρόμοι θα γεμίσουν με καλλιτέχνες και δρώμενα που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους σε μια μαγευτική καλοκαιρινή γιορτινή βραδιά!

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα

Του Ηλία Γιαννόπουλου