Νέα Αριστερά: Στην Καλαμάτα σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Καλομενίδης

Νέα Αριστερά: Στην Καλαμάτα σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Καλομενίδης

Στην Καλαμάτα θα περιοδεύσει σήμερα Τετάρτη, 5 Ιουνίου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γιάννης Καλομενίδης, καθηγητής Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός».

Το πρωί θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Κέντρο Υγείας, ενώ θα συναντηθεί και με ιατρικούς φορείς του νομού. Το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Το βράδυ στις 8.00 θα είναι ο κύριος ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση που διοργανώνει η Νέα Αριστερά Μεσσηνίας, με θέμα «Για την Υγεία σε Ελλάδα και Ευρώπη», στο καφέ Leyenda (κτίριο Σιδηροδρομικού Σταθμού).

Στην ίδια εκδήλωση θα κάνουν παρεμβάσεις η Δήμητρα Κεραμυδά, δικηγόρος αφιερωμένη στην κοινωνικά προσανατολισμένη υπερασπιστική δικηγορία, υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά και ο Χρήστος Αναστασόπουλος, οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του ΕΣΥ, μέλος της Γραμματείας του Δικτύου Υγειονομικών της Νέας Αριστεράς, ενώ έχουν  κληθεί να τοποθετηθούν εκπρόσωποι συλλογικών οργάνων του Τομέα της Υγείας.