Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΙΣ το εν παραλία πρακτορείον του Κουρή εισελθόντες άγνωστοι αφήρεσαν εκ του ερμαρίου του γραφείου του, παραβιάσαντες τούτο, δραχμάς 20.000. Ως ένοχος της κλοπής συνελήφθη υπό του σταθμάρχου παραλίας ο Ιωάννης Μανωλόπουλος.

-ΑΓΝΩΣΤΟΙ επωφελούμενοι της απουσίας της οικογενείας του Ευαγγέλου Δημ. Σκούδη εκ της εν Αγία Τριάδι οικίας του, εισήλθον εντός αυτής και αφήρεσαν διάφορα αντικείμενα αξίας 2.500 δραχμών. Οι κλέπται παρά τας προσπαθείας της Αστυνομίας δεν ανεκαλύφθησαν εισέτι.

-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ χθες υπό των οργάνων του Σταθμού Παραλίας η Σταματούλα σύζυγος Β. Χριστέα, κατηγορουμένη επί συνεργεία εκθέσεως του τεχθέντος εκ κλεψιγαμίας θήλεως της Διαμάντως Στριμενέα.

-ΧΘΕΣ η Κατίνα θυγάτηρ Π. Νικητοπούλου μεταβαίνουσα εις τον ανατολικόν συνοικισμόν της Παραλίας και διερχομένη έξωθι της οικίας του Διονυσίου Κ. Παπαδέα – ούτος ένεκα προηγουμένων αφορμών επετέθη κατ’ αυτής μετά της συζύγου του Φωτεινής Παπαδέα και την εκτύπησεν εις τα διάφορα μέρη του σώματός της μάλλον ελαφρώς.

-ΟΙ Κωνσταντίνος Δ. Νικολόπουλος, Αλέξανδρος Γ. Νικολόπουλος και Αλκ. Θ. Παπακωνσταντίνου, κάτοικοι Αρήνης, μεταβάντες εις θέσιν «Άγιος Ιωάννης», όπου το ποιμνιοστάσιον της Αρετής θυγατρός Κ. Αιλιανού, ετών 16, της επετέθησαν και βία μετήλθον επ’ αυτής ακατανόμαστον πράξιν. Οι δράσται συλληφθέντες υπό της Αστυνομίας παρεπέμφθησαν εις τον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.