Ρυθμίσεις κυκλοφορίας την Κυριακή στο λιμάνι και την παραλία

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας την Κυριακή  στο λιμάνι και την παραλία

Για τον 6ο Αγώνα Δρόμου Κατά των Ναρκωτικών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή στην Καλαμάτα, κατά την διεξαγωγή του 6ου Αγώνα Δρόμου (5 χλμ.) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

Σχετικές αποφάσεις έχουν εκδώσει και η Αστυνομία, αλλά και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας, θα ισχύσει:

-Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδος οχήματος από τις 19.00 έως την ολοκλήρωση του αγώνα στις οδούς Ευαγγελιστρίας και Σαλαμίνος, από οδό Ψαρών έως οδό Καμβύση, για αμφότερες. Καμβύση, από οδό Ευαγγελιστρίας έως οδό Σαλαμίνος.    

-Απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδος οχήματος, από τις 19:30  έως την ολοκλήρωση του αγώνα στις οδούς: Ευαγγελιστρίας, από  οδό Ψαρών έως οδό Καμβύση. Σαλαμίνος, από οδό Νέστορος  έως οδό Ψαρών. Καμβύση, από οδό Ευαγγελιστρίας έως οδό Σαλαμίνος.

Οι απαγορεύσεις αυτές ισχύουν και για τις κάθετες οδούς / παρόδους στα σημεία όπου διασταυρώνονται ή συμβάλουν με τους δρόμους. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κατά περίπτωση μέσω παρακαμπτήριων οδών, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης – εκτάκτου ανάγκης.

Και στο λιμάνι

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του Λιμεναρχείου Καλαμάτας, θα γίνει διακοπή κίνησης και απαγόρευση στάθμευσης παντός είδους οχημάτων στην οδό Ψαρών από τη συμβολή της οδού Ποσειδώνος έως τη συμβολή της οδού Αναλήψεως, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης.

Επίσης, θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης στις προβλήτες Νο 4 και Νο 5 (έναντι κτηρίων όπου στεγάζονται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, το Τελωνείο Καλαμάτας και η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Μεσσηνίας).

Τέλος, δε θα χρησιμοποιηθεί ο τελωνειακός περίβολος (τμήμα της προβλήτας 7) ως χώρος στάθμευσης από 19.00 έως 21.00.