Την Κυριακή ο 6ος αγώνας 5 χλμ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Την Κυριακή ο 6ος αγώνας 5 χλμ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας θα διεξαχθεί ο 6ος αγώνας 5.000 μ.μ. για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, υπό τη διοργάνωση του ΚΕΘΕΑ – Κύτταρο – Οξυγόνο.

Ο εν λόγω αγώνας γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  Δήμου Καλαμάτας, την ευγενική χορηγία της Fitrace και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Συνέντευξη Τύπου
Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 6ου αγώνα 5.000 μ. για την παγκόσμια ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΔΥ Μεσσηνίας όπου μίλησαν οι Αλέξης Ζάννης, μέλος του Δ.Σ. του ΣΔΥ Μεσσηνίας, Αναστάσιος Δεληγιάννης, Αστυνόμος Α΄, Τμηματάρχης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Α.Δ. Μεσσηνίας Γρηγόρης Οικονομόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας, και Γιώργος Παπαμακάριος, υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ – Κύτταρο – Οξυγόνο Πελοποννήσου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία του αγώνα, που είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. Παράλληλα τόνισαν πως στηρίζουν το έργο του ΚΕΘΕΑ – Κύτταρο – Οξυγόνο – και ότι χρειάζεται η συνεργασία όλων των Φορέων για ν’ αντιμετωπιστεί η μεγάλη μάστιγα των Ναρκωτικών.

Τέλος, κάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχει στον αγώνα και ιδιαίτερα τους γονείς και τα παιδιά.