Το FITZONE είναι το νέο fitness hot spot της πόλης

Το FITZONE είναι το νέο fitness hot spot της πόλης

Το FITZONE είναι το νέο fitness hot spot της πόλης, ένας χώρος ευέλικτος, πολυλειτουργικός με διαφορετικές ζώνες – Zones –  για όλες τις ηλικίες κι όλες τις ανάγκες. Ένας χώρος που συνδυάζει χώρο για το personal training, reformer Pilates, έναν ελεύθερο χώρο άθλησης τον flow space & το μοναδικό σε όλη τη Μεσσηνία Vacu Power.

Ιδιοκτήτης & fitness coach o Σπύρος Κουτραφούρης, μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου ο αθλητισμός είχε μεγάλο ρόλο στην ζωή του, όντας γιος του Γιάννη Κουτραφούρη, προέδρου επί 40 χρόνια της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μέλους του Δ.Σ. της ΕΟΚ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης). Ο Σπύρος λοιπόν ακολουθώντας το δρόμο του αθλητισμού, αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στο μπάσκετ και στο baseball και συνεχή επιμόρφωση στους τομείς του personal training, body shaping, αποκατάστασης, ενδυνάμωσης και pilates. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του fitness αποφάσισε να δημιουργήσει τον δικό του χώρο, το FITZONE. Η φιλοσοφία του Σπύρου, αφορά στον ‘’μαζικό αθλητισμό’’ αλλά και την ‘’αποκατάσταση μαζικού αθλητισμού’’, στοχεύοντας να συμβάλλει ώστε ο μέσος αθλούμενος, ανεξαρτήτως επιπέδου fitness να αποκτήσει και να διατηρήσει την καλύτερη δυνατή φόρμα του. Η φιλοσοφία αυτή μετουσιώθηκε στη δημιουργία των τεσσάρων ζωνών άθλησης.

Συγκεκριμένα η ΖΟΝΕ Ι – Personal Training περιλαμβάνειεξατομικευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, αντοχής και συνολικής υγείας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τους στόχους του ασκούμενου. Οι ασκούμενοι εξασκούνται σε μικρά γκρουπ των 2-3 ατόμων, ακολουθώντας όμως το δικό τους εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Η ΖΟΝΕ ΙΙ – Vacu Power, είναι μια μέθοδος αδυνατίσματος που συνδυάζει την άσκηση με την τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει την εφαρμογή υποπίεσης (vacu), μια ευρέως αποδεκτή πρακτική στον τομέα της ευεξίας και της ομορφιάς, με το περπάτημα, μια από τις ηπιότερες και πιο ευεργετικές μορφές αερόβιας άσκησης. Το FITZONE είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Vacu Power στην Μεσσηνία.

Στην ZONE III συναντάμε το Reformer Pilates, με υπεύθυνη για το τμήμα αυτό την Σοφία Καψαδέλη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Άσκηση και Ποιότητα Ζωής και επιμόρφωση στο Pilates & Clinical Pilates. Το Reformer Pilates στοχεύει στην αποκατάσταση και ήπια ενδυνάμωση του σώματος, την ευλυγισία και την δύναμη ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου.

Τέλος, υπάρχει ένας ευέλικτος χώρος άθλησης η ZONE IV – Flow Space, που απευθύνεται σε μικρά τμήματα ενδυνάμωσης νεαρών αθλητών. Ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος άθλησης στον οποίο οι αθλούμενοι ακολουθούν μια σειρά από ασκήσεις εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος.

Το FITZONE Fitness Space βρίσκεται στην οδό Ακρίτα 50 και μπορείτε να το γνωρίσετε και να ενημερωθείτε αναλυτικά, κλείνοντας το ραντεβού σας στα τηλέφωνα 6945292715 και 2721084402.

Ακολουθήστε μας στο Instagram https://www.instagram.com/fit.zone50/