Το σωστό…timing

Το σωστό…timing

Πέρυσι κάηκε, φέτος μύρισε, υποστηρίζει ο λαός. Η ρήση ταιριάζει… ταμάμ με τις παρατηρήσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλη Τζαμουράνη, στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για τη λειψυδρία στο Δήμο Καλαμάτας.

Και το λέμε αυτό, γιατί πριν από περίπου ένα μήνα είχε αναφέρει και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο την ανάγκη ολιστικής διαχείρισης των υδάτων του Δήμου για ύδρευση και άρδευση, για δημιουργία φραγμάτων στον Ταΰγετο εν όψει των ιδιαίτερων φετινών καιρικών συνθηκών και του κινδύνου λειψυδρίας.

Μάλιστα, στην ίδια συνεδρίαση ο δήμαρχος είχε αναφερθεί στο πρόβλημα με τη μείωση κατά 40% των αποθεμάτων νερού, ενώ και από τη ΔΕΥΑΚ γνωρίζαμε από τα τέλη Απριλίου για την απόφασή της να προχωρήσει σε νέες γεωτρήσεις για αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων αναγκών.

Φαίνεται, το… timing επέβαλε την επανάληψη της παρέμβασης…

Θεσμική ιδιότητα και υποχρεώσεις

Επίσης στην ερώτησή του για την καθυστέρηση από τη Δημοτική Αρχή υποβολής αιτήματος για την ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών… Από πού το έμαθε; Αν το γνώριζε, γιατί δεν έκανε σχετική ερώτηση έγκαιρα;

Το ίδιο ισχύει και για την πλατεία 23ης Μαρτίου και τις ερωτήσεις που έθεσε.

Όταν τα παραπάνω θέματα έχουν δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο και ειδικότερα στο «Θ», θεωρούμε ότι εκτίθεται, διότι λόγω της θεσμικής του θέσης θα πρέπει να ενημερώνεται καθημερινά πολυσχιδώς και ποικιλοτρόπως…

Α.Π.