Τζαμουράνης και Χανδρινός κατηγορούν το δήμαρχο για «αλαζονική συμπεριφορά και πολιτική ανηθικότητα»

Τζαμουράνης και Χανδρινός κατηγορούν το δήμαρχο για «αλαζονική  συμπεριφορά και πολιτική ανηθικότητα»

Για «αλαζονική συμπεριφορά και πολιτική ανηθικότητα» κατηγορούν το δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση βασιλόπουλο, τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής, Βασίλης Τζαμουράνης και Σπύρος Χανδρινός, από την παράταξη «Καλαμάτα_Μετά»

Όπως εξηγούν: «Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Καλαμάτας επέδειξε μία απαράδεκτη αλαζονική συμπεριφορά, που κατά τη γνώμη μας διέπεται και από πολιτική ανηθικότητα! Συγκεκριμένα, επέλεξε να εμπλέξει υπαλλήλους του Δήμου σε ένα ζήτημα που αφορά απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία κρίθηκε μη νόμιμη και ακυρώθηκε από την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων!

Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορούσε διαγωνιστική διαδικασία για το έργο μεταφοράς υπολειμματικών απορριμμάτων και περιεχομένου ανοικτών κάδων 8m3 του Δήμου Καλαμάτας, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, όπου η Δημοτική Επιτροπή κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού, αποφάσισε τη διακοπή του διαγωνισμού, χωρίς καμία απολύτως τεκμηρίωση και νομική κατοχύρωση! Η απόφαση αυτή, έπειτα από προδικαστική προσφυγή, κρίθηκε μη νόμιμη από την ΕΑΔΗΣΥ! Γεγονός που, φυσικά, έχει πολλαπλές, άμεσες και έμμεσες, συνέπειες για το Δήμο Καλαμάτας!

Ο κύριος Βασιλόπουλος, αντί να απολογηθεί, επέλεξε την εμπλοκή των υπαλλήλων της επιτροπής διαγωνισμού για να καλύψει τις ευθύνες του και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες!

Είναι απολύτως εμφανές ότι ο κύριος δήμαρχος δεν αντέχει την κριτική και τη δημιουργική αντιπολίτευση που ασκεί η παράταξή μας!

Τον ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη διαφάνεια και την τήρηση της νομιμότητας χωρίς εξαιρέσεις και λαϊκισμούς!».