Βραβεία γαστρονομίας στον ιδιοκτήτη του «ΠΑΛΙΑΚΟΝ» και το εστιατόριο

Βραβεία γαστρονομίας στον ιδιοκτήτη του «ΠΑΛΙΑΚΟΝ» και το εστιατόριο

Στον κύριο Γεώργιο Μπούνα, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «ΠΑΛΙΑΚΟΝ», που βρίσκεται στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, Αγίου Ιωάννου 3 & Διός Ιθωμάτα, απονεμήθηκε στις αρχές Ιουνίου το GOLD MEDAL OF HONOR “ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΞΙΑΣ” – GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB.

Η βράβευση έγινε για τη συμβολή του στην Ελληνική Γαστρονομία και την εξαιρετική του επίδοση στην επίδειξη επαγγελματικής αφοσίωσης όσον αφορά στην καλλιέργεια και συντήρηση της ελληνικής κουλτούρας.

Ο Γεώργιος Μπούνας με το γιο του, Σταύρο

Ο παγκόσμιος οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB, διεθνώς αναγνωρισμένος για τις δράσεις του με 5 έως σήμερα διεθνή συνέδρια, τα οποία έχει υλοποιήσει με επιτυχία για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, ολοκλήρωσε το 6ο ετήσιο summit «Διαδραστική εκδήλωση & networking», με τίτλο “GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB * TOURISM -GASTRONOMY EVENT OF THE YEAR 2024”, την 4η Ιουνίου 2024, στο ballroom του POLITIA TENNIS CLUB, το οποίο φημίζεται για τις υψηλού επιπέδου δεξιώσεις και εκδηλώσεις.

Ο παγκόσμιος οργανισμός GTBB έφερε στο προσκήνιο της ελληνικής γαστρονομίας για πρώτη φορά ένα υψηλής αξίας certification award που καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία στο χώρο της γαστρονομίας και του γαστρονομικού τουρισμού.

Highlight του θεσμού αποτέλεσε το High-End Gastronomy Cup 2024 by GTBB (raise the cup – σήκωμα χρυσής κούπας), η φυσική απονομή του «κυπέλλου της υψηλής γαστρονομίας», που για πρώτη φορά εισήχθη από τον GTBB με καινοτομία και υψηλό φρόνημα.

Επίσης, για 2η συνεχή χρονιά απονεμήθηκε στο εστιατόριο «ΠΑΛΙΑΚΟΝ» το βραβείο «Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας AUTHENTIC GREEK CUISINE AWARDS – ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ® 2024».

Η βράβευση του «ΠΑΛΙΑΚΟΝ» προβάλλει τη Μεσσηνία και τα τοπικά της προϊόντα.