Άκομψη κίνηση από δήμαρχο και περιφερειάρχη

Άκομψη κίνηση από δήμαρχο και περιφερειάρχη

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη δεύτερη παράσταση του Yoann Bourgeois στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας έγιναν μάρτυρες ενός περιστατικού, που μόνο αρνητικά σχόλια συγκέντρωσε.

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη παράσταση ήταν να παρευρεθεί και η υπουργός Πολιτισμού, με την ώρα να περνά, αλλά η κα Μενδώνη να μην εμφανίζεται. Κι αφού πέρασαν δέκα λεπτά, με το χορευτή να περιμένει (αφού προφανώς έτσι του είπαν), υπήρξε ενημέρωση ότι η υπουργός θα πήγαινε κατευθείαν στο Μέγαρο.

Κάπου εκεί η παράσταση ξεκίνησε, με τον καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή και το δήμαρχο Καλαμάτας μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου να πετάγονται σαν ελατήρια από τις θέσεις τους στην πρώτη σειρά, προκειμένου να σπεύσουν στο Μέγαρο για να μη «στήσουν» την υπουργό (που για άγνωστο λόγο ή λανθασμένη συνεννόηση άλλαξε το πρόγραμμά της).

Η κίνηση των δύο αυτοδιοικητικών σχολιάστηκε αφού ήταν σίγουρα άκομψη. Στην τελική, ήταν μια παράσταση μόλις 10 λεπτών. Θα μπορούσαν να την παρακολουθήσουν και να πάνε στο Μέγαρο μετά…

Άλλωστε και η υπουργός καθυστέρησε, ή ας περίμενε λίγο όπως περίμεναν όσοι θέλησαν να δουν τη συγκεκριμένη παράσταση…
Π.Μπ.