Ανέλαβε σκάουτερ και την εποπτεία των ακαδημιών της Καλαμάτας ο Βασίλης Γεωργόπουλος

Ανέλαβε σκάουτερ και την εποπτεία των ακαδημιών της Καλαμάτας ο Βασίλης Γεωργόπουλος

Σε μια σημαντική κίνηση, όχι μετεγγραφική αγωνιστική ενίσχυση αυτή τη φορά, αλλά στελέχωσης σε έναν καίριο τομέα, προχώρησε η ομάδα της Καλαμάτας. Ειδικότερα, οι «μελανόλευκοι» αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Βασίλη Γεωργόπουλο, έμπειρο προπονητή, με θητεία στο τεχνικό τιμ των νεανικών εθνικών ομάδων, αλλά και επί χρόνια πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού στην ανίχνευση νέων ταλέντων –ρόλο που αναλαμβάνει και στη Μαύρη Θύελλα, προϊδεάζοντας ίσως για περαιτέρω ενίσχυση της λειτουργίας των ακαδημιών και της εμπιστοσύνης στα νέα ντόπια παιδιά. Η ενημέρωση της τοπικής μας ομάδας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Βασίλη Γεωργόπουλου σαν επικεφαλής του τμήματος Σκάουτινγκ της ομάδας μας. Είναι 68 ετών(15/3/56), γέννημα θρέμμα της Μαύρης Θύελλας την φανέλα της οποίας φόρεσε σαν ποδοσφαιριστής από το 1972 έως το 1977.

Ακολούθησαν ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Παναχαϊκή και ΑΕΚ και ο ποδοσφαιρικός του κύκλος έκλεισε στην Καλαμάτα την περίοδο 1987-88!

Σαν προπονητής δούλεψε σε κλιμάκια Εθνικών ομάδων και το 2014 σαν προπονητής της Εθνικής Παίδων, ενώ έχει εργαστεί στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων. Επίσης θα έχει την εποπτεία των Ακαδημιών της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει τον σύλλογό μας με την εμπειρία του στην ανίχνευση και την επιλογή των αυριανών νέων παιδιών που θα φορέσουν την φανέλα της Μαύρης Θύελλας».

Τριάδα μετεγγραφών από τον Δαναό για την Κ15
Τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές (γεν. 2010) καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της Μαύρης Θύελλας η ομάδα της Καλαμάτας και ο υπεύθυνος προπονητής, Νίκος Κακαλέτρης. Ειδικότερα, για τη στελέχωση της Κ15 αποκτήθηκαν από τον Δαναό Καλαμάτας οι Ηρακλής Κανελλόπουλος, Πέτρος Σπυρόπουλος και Γιώργος Αδαμόπουλος.

Συναντήθηκαν οι Αργεντίνοι της Μαύρης Θύελλας
Μεγάλη συγκίνηση και πολλές αναμνήσεις επεφύλασσε η συνάντηση Μάνα-Εσπινόζα. Οι δύο παλαίμαχοι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές είναι από τα ιστορικά πρόσωπα της Μαύρης Θύελλας, με τους ίδιους να αποτελούν σημεία αναφοράς και ταυτόχρονα να καθορίζονται από αυτήν. Ο Έλβιο Μάνα μοιράστηκε μάλιστα τις ξεχωριστές αυτές στιγμές μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, γράφοντας:

«Μία ευχάριστη έκπληξη εχθές το βράδυ,, συναντήθηκα με τον αδερφό, φίλο και συμπαίκτης στην Αργεντινή και στην Ελλάδα, Σέρτζιο Εσπινόζα, μαζί με την σύζυγό του Καίτη».