Αντιδράσεις για το «βουλώστε το επιτέλους» του Πολάκη στην Συρεγγέλα

Αντιδράσεις για το «βουλώστε το επιτέλους» του Πολάκη στην Συρεγγέλα

Μαρινάκης: Να διαγραφεί τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης εναντίον της Μαρίας Συρεγγέλα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής αντιπαράθεσης στον «αέρα» του Attica TV με αφορμή τους ισχυρισμούς του ότι υπήρξε απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές Υγείας, κάτι που διαψεύστηκε από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να παρουσιάσει σχετικό ΦΕΚ ή εγκύκλιο που να αποδεικνύει τα λεγόμενά του. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εκνευρίστηκε έντονα και αρχικά τής απάντησε: «Δεν ντρέπεσαι να λες αυτό το πράγμα; Και καταρχάς μην μιλάς πάνω μου».

Στη συνέχεια η Μαρία Συρεγγέλα τού είπε «είστε μεγάλος ψεύτης» από τη στιγμή που δεν απαντούσε αν υπάρχουν στοιχεία για αυτά που λέει με τον Παύλο Πολάκη να λέει: «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμία δουλειά» και λίγο παρακάτω: «Να το βουλώσετε επιτέλους».

Τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το ύφος του προκάλεσαν την αντίδραση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ο οποίος μιλώντας στο MEGA ζήτησε τη διαγραφή «τώρα» του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«”Βούλωσε το και άντε να κάνεις καμία δουλειά…” ο Παύλος Πολάκης χθες στο AtticaTV_gr προς την Μαρία Συρεγγέλα, ο ΣΥΡΙΖΑ που «μάχεται κατά του σεξισμού»…. Αγενής, βάρβαρος, φαλλοκράτης αλλά … «προοδευτικός…» επί της ουσίας έλεγε και ψέματα δεν έχουμε κόψει την πρόσβαση των ανασφάλιστων στις Δημόσιες Δομές και τα χθεσινά περιστατικά οφείλονται σε τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ που ήδη λύνεται», σχολίασε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

enikos.gr