Χάρης Δούκας από Καλαμάτα: «Πρέπει να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο: τον κύκλο της επανεκκίνησης»

Χάρης Δούκας από Καλαμάτα: «Πρέπει να ανοίξουμε ένα νέο  κύκλο: τον κύκλο της επανεκκίνησης»

Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, με την πόλη να αποτελεί ενδιάμεσο σταθμό των προεκλογικών περιοδειών του.

Μιλώντας προχθές το βράδυ στο κέντρο της Καλαμάτας, παρουσία φίλων του κόμματος, ο Χάρης Δούκας έκανε σύντομη αποτίμηση της τρέχουσας κατάστασης στο ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές έχασε πολλές χιλιάδες από τους ψηφοφόρους του, αφού «δεν καταφέραμε να μιλήσουμε στην ψυχή του κόσμου».

Μέσω των δηλώσεών του ο κ. Δούκας εμφανίστηκε υπέρ της δημόσιας παιδείας και υγείας, ενώ στάθηκε απέναντι σε επιχειρήσεις επιδίωξης παράνομων κερδών (καρτέλ), σημειώνοντας ότι «πρέπει να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας, και για να αλλάξουμε τα πράγματα, θα πρέπει να συγκρουστούμε».

Στο μεταξύ, παρουσιάζοντας τις βλέψεις του για το κόμμα, σημείωσε ότι θα πρέπει μέσα από τις διεργασίες που θα γίνουν «να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο: τον κύκλο της επανεκκίνησης», για να συνεχίσει λέγοντας ότι «για να επανεκκινήσει η χώρα, πρέπει να επανεκκινήσει το ΠΑΣΟΚ».

Κλείνοντας, ο κ. Δούκας ζήτησε καθαρή διαδρομή και ισονομία όλων των υποψηφίων στο δρόμο μέχρι τις εσωκομματικές κάλπες της 6ης Οκτωβρίου, ενώ απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετάσχουν.

Να σημειωθεί ότι πριν από την άφιξή του στην Καλαμάτα, συνοδευόμενος από το βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο Χάρης Δούκας περιόδευσε στο Δήμο Δυτικής Μάνης. Εκεί έγιναν συναντήσεις με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με το δήμαρχο Γιώργο Χιουρέα.

Χρ.Μ.