Costa Navarino: 97 μονάδες αίματος σε εθελοντικές αιμοδοσίες με τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

Costa Navarino: 97 μονάδες αίματος σε εθελοντικές αιμοδοσίες  με τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

Συνολικά 97 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στις δύο εθελοντικές αιμοδοσίες στην Costa Navarino και το Mandarin Oriental, στις 26 και στις 20 Ιουνίου αντίστοιχα.

Σε δελτίο Τύπου της Ν.Μ. Κυπαρισσίας, που υπογράφεται από τον αναπληρωτή διοικητή, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, για την αιμοδοσία στην Costa Navarino αναφέρεται: «Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με την Costa Navarino και τους συνεργάτες της, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 26/6. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην Costa Navarino διατηρούν επί σειρά ετών “Τράπεζα Αίματος”, προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και του προσωπικού και των οικογενειών τους. Κλιμάκιο του Τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μάς επισκέφθηκε από τις 900 έως 17.00 τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της εταιρείας, για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία, καθώς και  όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Costa Navarino. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν συνολικά 70 μονάδες αίμα. Ευχόμαστε η πρωτοβουλία των εργαζομένων και της Διοίκησης της Costa Navarino να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα».

Σε δεύτερο δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το Mandarin Oriental, Costa Navarino διοργάνωσε την εθελοντική αιμοδοσία, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου την Πέμπτη 20/6. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της εταιρείας για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες. Όλοι όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 27 πολύτιμες μονάδες αίματος».
Η.Γ.