ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Παραιτείται ο Λεβεντάκης από πρόεδρος, αναλαμβάνει ο Κανέλλος Κανελλόπουλος

ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Παραιτείται ο Λεβεντάκης από πρόεδρος, αναλαμβάνει ο Κανέλλος Κανελλόπουλος

Η δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΔΕΥΑ Τριφυλίας και οι αλλεπάλληλες διακοπές ύδρευσης σε πολλές περιοχές της Τριφυλίας, που προκαλούν οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων και επαγγελματιών, καθώς και αλλεπάλληλα ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, φέρεται πως συντελούν στην παραίτηση του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΤ, για να μην τα χρεώνεται προσωπικά ο ίδιος και εισπράττει τη λαϊκή κατακραυγή, όπως λέγεται.

Στην αμειβόμενη «ηλεκτρική καρέκλα» του προέδρου της ΔΕΥΑΤ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, προορίζεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σπηλιάς και στενός συνεργάτης του κ. Λεβεντάκη, Κανέλλος Κανελλόπουλος (Παραλίας). Προφανώς, δεν αναμένει κανείς να αναφερθούν οι ακριβείς λόγοι της παραίτησης του κ. Λεβεντάκη, τους οποίους ο ίδιος και μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Αντ’ αυτών, εικάζεται βάσιμα πως θα προβληθούν λόγοι φόρτου εργασίας των καθηκόντων του δημάρχου και άλλοι.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη παραίτηση προέδρου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας μέσα σε χρονικό διάστημα λιγότερο των έξι μηνών κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Η.Γ.