Διαμαρτυρίες για ζημιές από κοπή χορταριών

Διαμαρτυρίες για ζημιές από κοπή χορταριών

Έντονα διαμαρτυρήθηκε χθες ιδιοκτήτης αυτοκινήτου στην περιοχή των Ταξιαρχών, στο κέντρο της Καλαμάτας, όταν συνεργείο, ορισμένο από το Δήμο Καλαμάτας, έκοβε τα χορτάρια στη νησίδα – παρκάκι της περιοχής.

Όπως εξήγησε ο αναγνώστης μας, χωρίς καμία ειδοποίηση ότι θα γίνει αυτή η εργασία, το συνεργείο έκοβε τα χορτάρια, με αποτέλεσμα να γίνουν χάλια όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Επίσης σύμφωνα με τον αναγνώστη μας, σε κάποια αυτοκίνητα έγιναν και ζημιές με γρατζουνιές από το χορτοκοπτικό. Μάλιστα, έστειλε και φωτογραφίες.

Ο ίδιος μας είπε πως ενημερώθηκε ότι την εργασία έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία για λογαριασμό του Δήμου, με την οποία επικοινώνησε, κι ενώ στην αρχή τού είπαν ότι θα αποκαταστήσουν τις ζημιές, μετά δήλωσαν ότι το χορτοκοπτικό δεν προκαλεί γρατζουνιές και αν θέλει ο πολίτης, να κάνει μήνυση.

«Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Σε άλλη χώρα, μόνο και μόνο επειδή έκοβαν χωρίς ειδοποίηση, όχι μόνο θα στο έφτιαχναν, θα έπαιρνες και αποζημίωση, αλλά εμείς ζούμε στην Ελλάδα, δυστυχώς, και δεν έχουμε δίκιο ποτέ. Γιατί αν θες να κάνεις μήνυση, θέλεις 100 ευρώ στην Αστυνομία, συν δικηγόρο, δικαστήρια κ.λπ. Οπότε φτιάχνεις μόνος σου τη ζημιά και εκεί πατάνε αυτοί, αλλά είναι τραγικό», τόνισε ο αναγνώστης μας.
Β.Β.